Interieurbouw en meubelmakerij

Interieurbouw

Karakter Interieurbouw ziet in één blik hoe een ruimte efficiënt en stijlvol ingericht kan worden. Met een schetsplan toont Karakter Interieurbouw hoe een meubel in een ruimte het meest tot zijn recht zal komen en welke materialen hierbij optimaal aansluiten. Zo nodig wordt het schetsplan uitgewerkt tot een 3D tekening voor een meer gedetailleerde beeldvorming. Wanneer je content bent over het schetsplan, gaat Karakter Interieurbouw over tot solide timmerwerk. Ambachtelijk vakwerk dat letterlijk staat als een huis.

Meubelmakerij

Karakter Interieurbouw en meubelmakerij levert maatwerk voor onder meer wandkasten, tv meubels, tafels, dressoirs, vitrinekasten, garderobekasten, walk in closets, badkamermeubilair en keukenmeubilair. Dat hoeft overigens helemaal niet duur te zijn. Jij kiest immers zelf het materiaal en dat bepaalt grotendeels de kosten. Karakter Interieurbouw zal je hierbij uiteraard voorzien van een passend advies.

Interieurbouw door Karakter Interieur

Salontafel Interieurbouw

Projecten

Projectbegeleiding en planning van grotere projecten kun je trouwens ook met een gerust hart over laten Karakter Interieurbouw. Door jarenlange ervaring en een groot netwerk aan professionele vakmensen, worden projecten onder supervisie van Karakter Interieurbouw efficiënt en vakkundig uitgevoerd. Tot volle tevredenheid van vele klanten. Bel vrijblijvend en informeer naar de mogelijkheden voor jou!


Veel mensen weten niet precies waar ze naar op zoek zijn als ze erop uit trekken voor nieuw meubilair. Ter plekke wordt een keus gemaakt om, eenmaal thuis, erachter te komen dat de kleur of het meubel misschien toch niet helemaal past binnen het bestaande interieur. Karakter helpt dit te voorkomen. Met een advies op maat bij jou thuis.

Keukens

Tafels

Badkamermeubels

Kasten en diversen

Openhaard

Taatsdeur

Veranda